Direct naar hoofdinhoud
Gepubliceerd op

Mijn naam is Annamaria Evers, ik ben 54 jaar en moeder van drie zonen. Ik heb de opleiding tot ervaringsdeskundige gedaan en met succes afgerond. Ik ben opgegroeid in financiële en emotionele armoede. Ik ben er enorm trots op dat ik deze cirkel heb kunnen doorbreken voor mijn eigen kinderen. Mede dankzij de opleiding heb ik geleerd om patronen te herkennen en te doorbreken. Ik ben een positief persoon en ik ervaar dit dan ook als een kracht. De grootste kracht achter het doorbreken van de cirkel zijn mijn kinderen, omdat ik ervoor heb gekozen om voor hun een ander leven een andere toekomst te creëren.

Ik heb een creatieve geest en enorm veel hobby’s dus die ga ik maar niet allemaal opnoemen. Ik ben super blij dat ik ben aangenomen bij Sterk uit Armoede omdat daarmee een nieuwe deur opengaat. Het betekent voor mij dat ik daarmee een actieve functie krijg in het promoten van de meerwaarde van ervaringsdeskundigen. Dit omdat ik erin geloof dat een ervaringsdeskundige een hele mooie en werkzame aanvulling is in het huidige systeem. Ik denk dat door samen te werken we het kunnen laten smelten tot een mooi geheel, waarin we alle krachten kunnen bundelen om zo het ultieme te kunnen behalen.

Tot slot:

Iedereen kent ongetwijfeld het spreekwoord “Wie als dubbeltje geboren is , kan nooit geen kwartje worden”, Ik durf inmiddels te zeggen dat dit dubbeltje toch hard op weg is om een kwartje te worden.

Helpt U de bestaanszekerheid van Sterk uit Armoede te verstevigen? Doneer!Lees hier meer